Angelina jako Frankensteinova nevěsta stále ve hře

Před lety přišlo studio Universal s nápadem vytvořit vesmír s klasickými hororovými monstry podobně jako Marvel s komiksovými hrdiny a nazval ho Dark Universe. Plánovaným filmem tehdy byla také Frankensteinova nevěsta v hlavní roli s Angelinou. Po nepřiliš úspěšném Drakulovi: Neznámá legenda s Lukem Evansem a Mumii s Tomem Cruisem se představa propojeného horového světa začala rozpadat. Nicméně samotný film Frankensteinova nevěsta stále ještě naději na vznik má. V minulosti se měl režie chopit Bill Gordon (Kráska a zvíře), pak Sam Raimi (Spider-Man) a chvíli se o film zajímal také John Krasinki (Tiché místo). Jestli zájem Angeliny o roli nevěsty přetrvává není jasné. Některé zdroje uvádí, že o ni má stále zájem, pokud se najde schopný tvůrčí tým, jiné zase že dá přednost jiným projektům. Navíc producentkou filmu má být Amy Pascal, která k Universalu přešla nedávno ze Sony, které se v roce 2014 stalo obětí hackerů, kdy mimo jiné unikly také emaily zaměstanců včetně komunikce Pascal s producentem Scottem Rudinem, který se v nich o Angelině vyjadřoval dost nelichotivě, takže není vůbec jasné, jaké vztahy mezi Angelinou a Amy Pascal nyní panují. Že má Angelina o projekt nadále zájem přiživuje ale fakt, že byla v lednu spatřena právě před studiem Universal. Frankensteinova nevěsta se filmového zpracování dočkala pouze v roce 1935.

3 komentáře:

  1. Je mi docela líto, že ten nápad s "Dark Universe" kvůli neúspěchům zmiňovaných filmů, které ale opravdu jsou druhořadé kvality, byl v podstatě smeten ze schodu. Nicméně bych Angelinu ráda v něčem takovém viděla. Je to zase něco úplně nového a jiného, tak snad bude pravda spíše v tvrzení, že o roli stále zájem má :)

    OdpovědětVymazat
  2. Uvidíme jak to dopadne, težko říct jestli má Angelina o ten film stále zájem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec jsem nevěděla, že došlo k takovému úniku, docela by mě zajímalo, co v těch mailech bylo, takže jdu hned googlit :D Ale mě by se myšlenka "znovuzrození" tohoto projektu moc líbila!

    OdpovědětVymazat