Nejlepší oscarové šaty všech dob

Alespoň podle ankety OnBuy.com, ve které hlasovalo kolem tří tisíc lidí ze stovky modelů. Vítězné bílé saténové šaty od Marca Bouwera na sobě měla Angelina na Academy Awards v roce 2004. Pro nás fanoušky Angeliny to jsou dnes opravdu ikonické šaty, ale nevím, jestli bych je zvolila za celkového vítěze. Nicméně se nedá popřít, že v těchto šatech byla na tehdejším ceremoniálu nepřehlédnutelná a upoutávala na sebe pozornost. Souhlasíte s vítězem ankety? Máte jiného favorita v historii Oscarů?

      

6 komentářů:

  1. Šaty jsou krásné a sexy, věřím, že tehdy v roce 2004 to byla bomba, ale za poslední roky bylo podle mě mnoho lepších modelů. Přece jen šaty, které toho "hodně odhalují" jsou dnes na denním pořádku, možná až moc:D Ale rozhodně to tu Angelině neskutečně seklo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto šaty sú prekrásne ♥ a skutočne na rok 2004 boli dosť výstredné čo bolo zrejme aj jej cieľom ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě není pochyb o tom, že jsou to nádherné šaty. Jsou jednoduché ale výstřední svým sexy výstřihem a o to šlo!<3

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou to opravdu překrásné a ani se nedivím, že právě Angeliny šaty se staly vítězem :) A Angelina tady vypadala celkově úžasně - to líčení, ten účes. Byla nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  5. teda, tak to je něco:)! Tady opravdu platí, že v jednoduchosti je krása. Já Oscary moc teda nesleduju, takže žádného favorita nemám, ale musím souhlasit s Toxique, že na tu dobu určitě ano, ale věřím, že se objevily už i hezčí modely:)

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty jsou to teda nádherné, skoro jako dělané pro řeckou bohyni :) Jestli jsou ale nejlepší ze všech to posoudit nedokážu. Každý rok se na předávání objeví někdo, kdo má na sobě módní skvost. Myslím si, že "nejlepších" šatů bylo za dlouholetou tradici Oscarů nespočet :)

    OdpovědětVymazat