Plakát The One and Only Ivan

Vyšel první plakát k animovanému filmu The One and Only Ivan (Ivan je jen jeden), který v českých kinech uvede Falcon 13. srpna. Příběh je natočený podle stejnojmenné knihy od spisovatelky Katherine Applegate o gorile Ivanovi a jeho kamarádce slonici Stelle, které propůjčila svůj hlas Angelina, toulavému psu Bobovi a malému slůněti Rubym. Líbí se mi styl toho plakátu, který vypadá jako ilustrace z knihy.


6 komentářů:

  1. Plakát je super, povedl se :)
    Ale asi se na tento film koukat nebudu, animované filmy mě moc neberou :D

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu zvláštní plakát, jak z roku 1 2 :D na to už nejsem zvyklá, teď je vše digitální a do detailu propracované. Ale i tak je pěkný, je to něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tady Karl z kesha.er.cz :) Chci tě informovat o tom, že jsem se rozhodl přestěhovat z blogu na web a ode dneška mě najdeš na adrese kesha.wz.cz :) Budu moc rád, budu moc rád, jestli se ozveš, jestli chceš být nadále v Affs :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký plakát, jednoduchý, takový zkrátka pro děti:) Určitě i film bude super:) Baví mě, když celebrity dabují animované filmy:)

    OdpovědětVymazat
  5. Plakát se mi líbí, je to krásná změna od těch možná až přeplácaných, tohle je hezky jednoduché, ale ten efekt to má :)

    OdpovědětVymazat