Premiéra Eternals se opět odkládá

Tak by mě zajímalo, jestli se premiéry Eternals (fantasy podle komiksové předlohy) vůbec někdy dočkáme. Původně jsme mohli film vidět už za pár týdnů 6. listopadu 2020. Kvůli pandemii koronaviru se ale premiéra odložila na 12. února 2021. Situace s koronavirem je ale stále neutěšená a filmy, které do kin v těchto dnech nakonec šly, nevykazují očekávané tržby. Premiéra se tedy znovu posouvá a to o celý rok oproti původní plánované premiéře na 4. listopad 2021. A premiéra filmu Those Who Wish Me Dead stanovená na 23. října 2020 byla také zrušena, ale náhradní termín zatím nebyl oznámen.

2 komentáře:

  1. Je to fakt zoufalá situace, pamatuju si, že když jsem četla někdy v březnu/dubnu, že se listopadová premiéra odkládá na únor, říkala jsem si proč, že v listopadu to už třeba bude všechno ok. No ted to další posouvání chápu.. a můžeme jen doufat že o rok později to bude lepší, ale moc tomu nevěřím, covid tu máme už skoro rok a furt je to zlý.. snad to nakonec všechno dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jako filmový fanoušek, a hlavně milovník všech komiksovek, vážně dost velký problém, abych při každém odložení nebrečela... Optimismus už mě přešel a je mi jasné, že minimálně letos se žádných pořádných blockbusterů nedočkáme. Chápu rozhodnutí studií, ale myslím si, že u některých těch filmů by lidi přišli - u nás v kině teď třeba frčí Bábovky a včera přišlo přes 90 lidí, v týdnu pak přes 130. Byla jsem zvědavá, jestli nechají na listopad nového Bonda, opravdu jsem byla přesvědčená, že by lidi přišli, ale dneska jsem četla, že film taky nakonec odsunuli... Co tak vím, tak pár dobrých filmů by mohlo jít do kin v prosinci, ale já už si vážně netroufám doufat.

    OdpovědětVymazat