Souřadnice Brada mizí

Přemýšlela jsem, co se asi stane s tetováním Angeliny souvisejícím s Bradem a vypadá to, že už mám odpověď. Angelina má na levé paži vytetované souřadnice míst, kde se narodily její děti, a poslední řádek patřil Bradovi. Ten se ale podle nejnovějších fotek podezřele vytrácí. Na jednu stranu se není čemu divit, na straně druhé ve mě byla malá jiskřička, že by si ho tam jako otce svých dětí mohla nechat. Stejně tak jistě dopadne i druhé tetování věnované Bradovi, které má Angelina vytetované na vnitřní straně pravého stehna. Přehled všech jejích tetování najdete zde.

4 komentáře:

  1. To je ta nevýhoda tetování. Já osobně bych si asi nenechala vytetovat něco, co by bylo spojené s partnerem, protože člověk nikdy nemůže vědět, jak ten vztah dopadne a myslím si, že to odstranění není úplně bezbolestné (a taky levné). Angelina by si ho mohla ještě nechat přetetovat, i když u těch souřadnic by to asi úplně nešlo, ale možná takový postup zvolí u toho druhého tetování na stehně.

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, tak to mě na jednu stranu mrzí, přeci jenom jsem si myslela, že když je to otec dětí, že si ho nechá, jak jsi psala. Možná to druhé si opravdu nechá předělat, jak píše Katie, tam jde něco vymyslet spíš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa ani nečudujem, že si ho nechala odstrániť. Ako je to otec jej detí ale podľa mňa už nemá čo robiť na jej tetovaní. To je nevýhoda tetovaní, nedajú sa len tak zmyť

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si teda vytetovat partnera nebo nějakou upomínku na něj nenechala. Ať by jsme byli manželé do smrti nebo ne, zkrátka je to tetování a podstoupit bolestivý a nákladný zákrok odstranění je docela peklo. Ale každopádně je to rozhodnutí Angeliny.

    OdpovědětVymazat