Fotka měsíce ledna

Vítám vás tu v novém roce 2021. Je to už takové otřepané klišé, pokaždé se divit, jak ten rok zase utekl, ale ten loňský byl pro některé (nebo pro většinu?) celkem složitý a možná někdy i deprimující, takže ten údiv, že už je za námi, je celkem na místě. No, doufejme, že nový rok přinese lepší časy a vám všem v něm přeji jen to nejlepší!

A teď už k anketě. Kdo si pamatuje předchozí novoroční ankety, ví, že do hlasování vybírám fotografie, které v minulém roce nezvítězily. Volba padla na fotku z photoshootu od Jasona Bella propagující Maleficent: Mistress of Evil, z photoshootu Andrese Kudackiho pro značku Guerlain a z photoshootu Francesca Carozinniho pro magazín DuJour. Vzhledem k odlišnosti fotografií jsem opravdu zvědavá, jakou vyberete.

    


V minulé anketě zvítězila fotka č.1.




Hlasování skončilo

7 komentářů:

  1. Jako upřímně, mně výjimečně nepřijde, že by tenhle rok utekl :D Od března mám naopak pocit, že se příšerně táhne, a zároveň, jako by ani nebyl, takže jsem asi ráda, že skončil, ačkoliv nevím, nakolik lepší může být ten aktuální. Přeju ti ale, aby tvůj rok 2021 byl skvělý, plný radosti a bez velkých starostí a hlavně, abys ty i tvoji blízcí byla zdravá a spokojená :)

    Co se fotky měsíce týče, mě osobně se líbí všechny moc, ale nejvíc na mě volá ta 1. Miluju Ang jako Maleficent a ta fotka je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasujem za fotku číslo 1. ♥
    Prajem všetko dobré do Nového roka ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ti přeji vše nejlepší do nového roku a hlavně zdraví. A jinak jo ten rok utekl děsně rychle. Myslím, že jsem se zasekla někde v březnu a jaksi šup nový rok :p
    Jinak já teda volím 3

    OdpovědětVymazat
  4. Když nebudu brát v potaz celou tu situaci kolem koronaviru, tak až na pár výjimek (dobrých i špatných) byl pro mě rok 2020 úplně stejný jako roky předchozí. Doufám ale, že s rokem 2021 nás čeká o něco pozitivnější vstup do nového desetiletí :)
    Tentokrát jsem v anketě dlouho rozmýšlela nad tím, jestli hlasovat pro jedničku nebo trojku. Nakonec u mě o chlup vyhrála jednička, kterou zbožňuju a v jednu dobu jsem ji dokonce měla nastavenou na mobilu jako pozadí při zamčené obrazovce :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě byl 2020 jako rollercoaster. Takovejch vnitřních zmatků jsem snad měla naposled někdy v pubertě :D. No, moje psychika si loni vytrpěla dost, tak doufám, že to bude letos lepší, i pro nás pro všechny.

    Jinak jsi vybrala super fotky do ankety, mě nejvíc zaujala 1., Angie je jako Maleficent prostě výborna!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si už tehdy zamilovala fotku ve vaně, takže jí musím dát hlas :)

    OdpovědětVymazat