200. výročí Řádu sv. Michala a sv. Jiří

Angelina se dnes zúčastnila v Londýně v katedrále sv. Pavla dvoustého výročí řádu sv. Jiří a sv. Michala. Tento řád je udělován mužům a ženám, kteří zastávají vysokou funkci nebo kteří poskytují mimořádnou nebo důležitou nevojenskou službu v cizí zemi. Angelina na událost zvolila šaty od Ralph & Russo s kloboučkem typickým pro bristké královské slavnosti a náušnice Tiffany & Co. V roce 2014 udělila Angelině královna Alžběta II. titul Dámy Velkého kříže rytířského Řádu svatého Michala a svatého Jiří za její charitativní činnost.

      

3 komentáře:

  1. Ja som taká rada, že sa tohto zúčastnila Angeline, lebo ja kráľovskú rodinu zbožňujem a takéto akcie sú proste krásne. A som rada, že Angelina má už titul od kráľovnej tak dlho lebo je to proste krásne. Inak outfit Angeline bol neskutočne prekrásny. Tie šaty a ten klobúčik bol krásne zladený a taká farba sa jej dosť hodí. Bolo by krásne keby mala Angeline aj nejakú fotku s kráľovnou teraz ale tak radšej nech sa kráľovná uzdraví a a.

    OdpovědětVymazat
  2. Řeknu dvě věci - Angelina si ten titul rozhodně zaslouží (škoda jen, že ho nemůže používat, když není Britka, ale třeba se jednou stane občankou :)) a rozhodně je jedna z lidí, co na této události měli právem být :) Já teda její výběr šatů hrozně chválím. Vypadala skvěle a velice elegantně! Moc se mi líbí i ten její klobouček, účes a líčení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak už jsem psala, byla prostě překrásná♥♥ A opět mě těší, že se zúčastnila takové smysluplné události, stejně jako mě u Jessicy těší účasti na konferencích, tak jsem ráda, když se celebrity i takto starají:) A Angelina je v tomto fakt na špičce:D :)

    OdpovědětVymazat