Fotka měsíce června

Ačkoliv novinek bych spočítala pomalu na prstech jedné ruky, měsíc utekl docela rychle a máme tu novou anketu o fotku měsíce. Vzhledem k tomu, že se Angelina v posledních týdnech nikde neobjevuje, byla by škoda zapomenout na akce, kterých se zúčastnila, např. letošních British Academy Film Awards. Bylo těžké vybrat jen tři fotky, potřebovala bych prostor tak na deset. Vy si s tím ale určitě poradíte už lépe :-) Fotkou měsíce května se stala tato(Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.)

    




Hlasování skončilo

5 komentářů:

  1. Mňa od začiatku najviac upútala tretia fotka lebo je taká iná proste mne sa páči jak fotografi ich vedia vyfotiť aj keď sa nepozerajú do kamery a väčšinou mám takéto fotky aj radšej.
    --
    Je pravda, že je zaujímave jak sa o nich zaujímajú ľudia ale fakt je to tým, že je to niečo iné. Práve asi včera či tento týždeň keď som videla video s Mary z Dánska ako gratuluje manželovi ma napadlo, aké to je iné a trošku zaostalé. Hlavne britská rodina. Napríklad ako nosia šaty, pre mňa to boli vždy rozprávky kde nosili dlhé šaty ale neuvedomujem si, že kráľovská rodina také nosí na nejaké tie bankety či čo. A tiež korunky a tiary, každé dieťa o tom snilo ale neviem či by v tom živote vlastne chceli žiť. Tiež poklona ku kráľovnej a všetky možné veci v ich kráľovskom protokole, proste zaostalé. A u mňa práve najviac prevláda nenávisť k pravidlu alebo niečo také, že na verejnosti by sa malo ukazovať čo najmenej dotykov, či ako to nazvať medzi manželmi. Chcela by som vidieť aké by to bolo normálne s Williamom a Kate lebo Meghan a Harry sú trošku proste iný. A popravde chcela by som tiež vedieť či by sa to manželstvo dovolil keby to bolo ako s Eduardom. Je pravda, že Meghan nemala až takú zlú povesť ale zas ona je herečka a to čo už natočila prose no...

    OdpovědětVymazat
  2. Svůj hlas jsem dala 2.fotce :) Líbí se mi ze všech nejvíc a navíc se mi líbí, že na této fotce krásně vynikají celé šaty, které jsou mimochodem úchvatné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hlasuji pro třetí fotografii, líbí se mi zase všechny, na té prvním se mi líbí ten dateilní záběr na ty skvostné náušnice, na druhé je to krásná sebevědomá žena, ta třetí se mi zalíbila nejvíce! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoznačně patří můj hlas fotce č.3 <3

    OdpovědětVymazat
  5. Trojka!:) To je moc hezká momentka:)

    OdpovědětVymazat