Premiéra Maleficent 2

Oficiálně bylo potvrzené datum uvedení filmu Maleficent 2 do kin. Premiéra je naplánovaná na 29.  května 2020. V současné době probíhá natáčení v Londýně. Abych se přiznala, je to pro mě zklamání, očekávala jsem premiéru dříve. A také jsem se těšila na fotky z natáčení, tak jako u prvního filmu, a zatím se objevily jen dvě z instagramu Elle Fanning.

4 komentáře:

  1. Mě se první díl moc a moc líbil takže se na druhý velmi těším. Bohužel, si ještě 2 roky počkáme :( Je to docela dlouho ale jiné filmy si také dávají někdy na čas:D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě docela mrzí, že se ještě neobjevily žádné fotky z natáčení - vím, jak moc se mi líbily fotky z první Maleficent, kde jsme poprvé mohli vidět kostým Angeliny. Ale tak nesmíme ztrácet naději, třeba se ještě něco objeví :) Jinak mě taky trochu mrzí, že si na film budeme muset počkat tak dlouho... Chápu, že je to zdlouhavý proces, ale jak dlouho jsme na to pokračování museli čekat?! :D Ale je fakt, že i na jedničku jsme museli čekat nějak další 2 roky nebo tak... No já jsem teda napjatá, jak kšandy a moc se těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to sa na ten film ešte načakáme, no príde mi, že až veľmi veľa. No som zvedavá ako bude vyzerať a verím, že bude fakt skvelý lebo sa na neho veľmi teším. Inak tie dve fotky sú zlaté a som rada, že sme videli trošku Angeline.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je škoda, že je to až za tak dlouho a nejsou ani žádné fotky.. ale tak snad to čekání pak bude stát za to!:)

    OdpovědětVymazat