Prohlídka pamětní kaple

Do galerie jsem přidala fotky Angeliny ze soukromé prohlídky Americké pamětní kaple, která se nachází v kostele sv Pavla v Londýně. Angelina si měla možnost kapli prohlédnout 28. června při příležitosti její účasti na 200. výročí Řádu sv. Michala a sv. Jiří. Kaple byla v roce 1958 věnována tisícům Američanů žijících ve Velké Británii, kteří zahynuli ve 2. světové válce. V srdci kaple je umístěna velká kniha o 500 stranách, která připomíná jména 28 tisíc amerických válečných oběti a kterou si Angelina také mohla zblízka prohlédnout a prolistovat.

      

6 komentářů:

  1. To jsou krásné fotky. Byla nádherná, úplná dáma! Ty šaty jí moc sluší a skvěle padnou a líbí se mi i boty, rukavičky a klobouk, dokonale slazená:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle tedy Angie velmi závidím, ráda bych také měla přístup k takové pamětihodnosti, ale chápu, že pro ní to muselo něco znamenat, hlavně po emocionální stránce. Vypadala velmi elegantně, zvolila si takový ten typický britský styl oblékání. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wau tak to ona musela mať aké šťastie, že toto mohla vidieť a zažiť ale zas robí pre tento svet toho veľa takže chápem. Outfit Angeline som chválila už minule ale proste mi to nedá aj teraz ju pochváliť lebo jej to veľmi seklo a klobúčiky by mohla nosiť aj častejšie :D

    OdpovědětVymazat
  4. Angelině to slušelo. Byla velmi formální a pro ní to muselo být velmi vzrušující něco takového navštívit a vidět na vlastní oči.

    OdpovědětVymazat
  5. Angelina vypadala opravdu nádherně a elegantně. Takové kloboučky jí moc sluší. Musel to být pro ní určitě zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Před kostelem jsem byla, uvnitř již ne, tak si to hezky prohlídnu částečně takto, muselo to být zajímavé, ještě s výkladem, musím napsat, že to Angelině neskutečně slušelo, ten kostýmek se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat