1. rok Angelina Jolie Only

Tento blog dnes slaví své první narozeniny a já vám všem chci poděkovat, že jste mi umožnili můj koníček realizovat. Ano, protože bez vás by to postrádalo smysl, i když to dělám sama pro sebe, protože mě to baví, jinak by to ani nešlo. Děkuji za vaše návštěvy, za komentáře, za shlédnutí fotek v galerii a děkuji i těm neviditelným, kteří třeba nezanechají žádný komentář, ale na blog chodí a zajímají je novinky o Angelině. 


Je to rok, co jsem blog oficiálně spustila a tak trochu lituji, že jsem to neudělala dřív. Před pár lety jsem měla stránku o Angelině a později jsme s kamarádkami vedly stránku angelinajolie.sk. Nikdy jsem nekončila, protože by mě to už nebavilo, ale byly v tom důvody kolem hostingu apod. Protože mě sdílení informací o Angelině pořád chybělo, přemýšlela jsem, co s tím a rozhodla jsem se pro blog. 

Od začátku jsem věděla, že sice nebude oslňovat designem a že bude jednoduchý, ale chtěla jsem, aby byl přehledný a informace se na něm hledaly snadno, což se snad podařilo. Stále tu chybí některé klíčové věci, ale na všem se pracuje :-) Teda skoro na všem. Zatím vám můžu slíbit, že se zde brzo objeví soupis všech tetování Angeliny, nějaká další anketa a časem třeba i náhled do mé sbírky a také bych chtěla dát dohromady všechna filmová ocenění, která obdržela. Angelina se zase vrací k hraní, tak by následující dva roky měly být novinky. Nevím, jakého nejvyššího čísla narozenin se tento blog dočká. Nebudu slibovat, že tu budu rok, dva nebo deset. Ale za ty roky, co mám Angelinu ráda, s jistotou vím, že můj zájem o ni nikdy nepřestane. 

A shodou okolností dostanu dnes takový malý dárek v podobě jedné tv epizody :-) Kelsey bude vědět ;-) 

10 komentářů:

  1. Gratuluji! Je to tu super, a já vím, že neskončíš nikdy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti moc gratuluju k výročí :) jen tak dál! Já věřím, že tu ještě nějaký ten pátek budeš :D taky jsem kolikrát měla slabou chvilku a už mě to drží pět let :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji, miluju tvoje stránky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak k tím prvním narozeninám ti moc gratuluju :) Já osobně doufám, že budeš o Angelině blogovat ještě hezkých pár let, protože mě osobně sem hrozně baví chodit. Vždycky se ráda podívám na nové fotky a počtu si o všech novinkách - samozřejmě nejlepší jsou ty o nových projektech :) Tak hodně zdratu a plno senzačních novinek do dalšího roku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji ti spousty dalších úspěchů a aby tě tento koníček bavil co nejdéle. Blog je fajn koníček. Sice místy náročný ale jinak já jsem moc ráda, že vedle adminky jsem se stala i blogerkou a majitelkou 3. blogů. Zdroj novinek o Angelině mám jen tebe a ráda na tento blog chodím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden rok, to je super, ale já jsem si říkala, že tě znám už dlouho a že si byla i na jiných stránkách:) Tvůj blog je skvělý a co jsi chtěla se ti podařilo, je přehledný a jsou tu všechny aktuální novinky:) A těším se na všechny články, co chystáš:) Tak ti přeji at tě to stále tak baví a ještě tu dlouho budeš:)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k prvním narozeninám! A přeji spoustu dalších let :) Je to tady skvělé a jednoduché, jak píšeš, snadno se cokoliv najde. A těším se na nové věci, které připravuješ, pořád je co přidávat, je toho všeho tolik a vše dá šíleně moc práce. Jsem zvědavá na Angeliny tetování a tvou sbírku. Ať ti vše jde tak dobře, jak doteď! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Rok? Já myslela že už jsi tu hrozně dlouho, to jsem nějak nepostřehla :D Každopádně jsem moc ráda, že tu je blog o Angelině a že tě to baví a doufám, že ještě dlouho bude! :D Moc ráda sem chodím a sleduji novinky :) Takže přeji mnoho blogových úspěchů a ať má Angelina jenom samé dobré novinky! :))

    OdpovědětVymazat