Fotka měsíce května

Květen je měsíc lásky a ta Angeliny a Brada už bohužel přestala kvést. V polovině minulého měsíce soud schválil tzv. bifurkaci, což je proces, při němž je úředně povolen rozvod s tím, že záležitosti jako dělení majetku či vyřešení péče o děti budou teprve následovat. Brad a Angelina, mediálně s oblibou označováni jako Brangelina, pro mě navždy zůstanou jedním z nejoblíbenějších párů a ačkoliv jejich vztah nevydržel, dovolím si označit jejich lásku za osudovou. A i když je to pro mě stále nezvyklá představa, přeji jim, ať se oba znovu zamilují a mají před sebou šťastný partnerský život. Do ankety jsem vybrala jako vzpomínku na dobu, kdy byli ještě spolu, pěkné momentky z různých událostí, shodou okolností všechny z roku 2009. První je z Critics Choice Awards, druhá z Cannes Film Festival a třetí z Academy Awards. Která bude zdobit blog po celý příští měsíc? Z filmové premiéry Dumba se vám nejvíc líbila fotka s dětmi. (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.) 

    


Hlasování skončilo

7 komentářů:

  1. Všechny ty fotky jsou skvělé a každá z nich by si zasloužila bt v menu :) Po delším přemýšlení jsem nakonec hlasovala pro dvojku, protože ta mi přijde nejen velice romantická, ale taky se mi moc líbí, jak je tu Angelina oblečená a nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  2. jojo tihle dva k sobě prostě patřili.. škoda, že to neklaplo, ale věřím tomu, že budou zase šťastní :)
    tahle anketa byla dost těžká, ale vyhrála to dvojka:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tady zase bez váhání ( i když zbylé dvě jsou taky krásné), hlasuju pro dvojku, ta je absolutně nádherná ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Překrásmé fotky, hlasuji pro druhou. Ta je nejlepší a v menu bude úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Až je z toho tvého článku trochu smutno, v kombinaci s těma fotkama..:) Líbá se mi druhá fotka, tam má Angelina úplně úžasné šaty, ale víc mě zaujala jednička, jak se na něj směje:)♥

    OdpovědětVymazat
  6. Jejich rozchod mě mrzí doteď a stále tomu nemůžu uvěřit, souhlasím s Toxique, že je mi z toho až smutno, nejvíce se mi zalíbila ta druhá momentka :)

    OdpovědětVymazat