Premiéra The One and Only Ivan bude příští rok

Premiéra animovaného filmu The One and Only Ivan byla stanovena na 14. srpna 2020. Jde o příběh podle stejnojmenné knihy o gorile Ivanovi, který žije v obchodním domě a videoherně Šapitó. Jeho teritorium je z tlustého skla, rezavého železa a drsného betonu. Tři stěny jsou skleněné a na té čtvrté je namalovaná džungle. Ivan ale na džungli a svůj původní domov moc nemyslí, místo toho si povídá se svou kamarádkou Stellou, moudrou slonicí z vedlejšího teritoria, a toulavým psem Bobem. Pak ale do Šapitó přijde slůně Ruby a s ní i příslib změny. Otázkou je, zda se Ivanovi podaří tuhle šanci využít. Angelina propůjčila svůj hlas slonici Stelle.

3 komentáře:

  1. moc se na to těším, já mám hrozně ráda tyhle filmy pohádkové :ú

    OdpovědětVymazat
  2. Na animované filmy moc nekoukám, ale příběh zní hezky:) Premiéra je sice až za dlouho, ale i tak se těším, hádám že tam Angelina vezme i děti:)

    OdpovědětVymazat
  3. To zní docela zajímavě, z toho popisu mi to přijde, jak pohádka pro děti, ze které si něco dokáže odnést i dospělec, což já mám ráda, takže jsem určitě zvědavá! A je fajn, že už je známa i premiéra, ono to uteče.

    OdpovědětVymazat